Skip to main content

Opleiding: Bedrijfshulpverlener (Herhaling)

Dag opleiding - € 90,- Excl BTW

Inhoud van deze opleiding

Bedrijfshulpverlener – Herhaling – Elk bedrijf is volgens de Arbowet verplicht te zorgen voor goede bedrijfshulpverlening. Zo kan er direct ingegrepen/gehandeld worden bij calamiteiten, een brand of een andere gevaarlijke situatie. Het aantal bedrijfshulpverleners binnen een organisatie is afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de mogelijke risico’s. Tijdens deze cursus leer je handelen in het geval van medische noodzaak, bij brand, reanimatie en hoe je een AED gebruikt.

Een BHV diploma is 1 jaar geldig, hierna is het mogelijk om een opfriscursus te volgen. De herhalingscursus duurt van 08:00 uur tot 14:00 uur. In de ochtend behandelen we de theorie; EHBO, AED & Brand. Om 12:00 uur is de lunch, vanaf 12:30 gaan we naar buiten voor het stukje praktijk brand blussen. Rond 13:30/14:00 uur is de cursus voorbij. Voor het BHV diploma hoef je geen fysiek examen te volgen. Onze instructeur kijkt of je vaardig genoeg bent voor het diploma. Voor de lunch wordt uiteraard gezorgd, heb jij een bepaalde allergie? Laat dit weten bij je aanmelding, dan zorgen wij voor een alternatief.

Meld je hier aan voor deze opleiding

Bekijk de beschikbare data

Eerst volgende opleiding: BHV - Herhaling

Dagopleiding
P.C. Staalweg 70, 3721 TJ Bilthoven
12/12/2019
2e donderdag van de maand
Direct inschrijven

Benieuwd naar andere beschikbare data, of wellicht de mogelijkheden voor een in-company training of eigen cursus dag? Neem dan contact met ons op.