Skip to main content

Opleiding: Bedrijfshulpverlener

Dag opleiding - € 185,- Excl BTW

Inhoud van deze opleiding

Bedrijfshulpverlener – Elk bedrijf is volgens de Arbowet verplicht te zorgen voor goede bedrijfshulpverlening. Zo kan er direct ingegrepen/gehandeld worden bij calamiteiten, een brand of een andere gevaarlijke situatie. Het aantal bedrijfshulpverleners binnen een organisatie is afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de mogelijke risico’s. Tijdens deze cursus leer je handelen in het geval van medische noodzaak, bij brand, reanimatie en hoe je een AED gebruikt.

Een BHV diploma is 1 jaar geldig, hierna is het mogelijk om een opfriscursus te volgen. De cursus duurt van 8:00 uur tot 16:00 uur. Voor het BHV diploma hoef je geen fysiek examen te volgen. Onze instructeur kijkt of je vaardig genoeg bent voor het diploma. Voor de lunch wordt uiteraard gezorgd, heb jij een bepaalde allergie? Laat dit weten bij je aanmelding, dan zorgen wij voor een alternatief.

Meld je hier aan voor deze opleiding

Bekijk de beschikbare data

Eerst volgende opleiding: BHV

Dagopleiding
P.C. Staalweg 70, 3721 TJ Bilthoven
12/12/2019
2e donderdag van de maand
Direct inschrijven

Benieuwd naar andere beschikbare data, of wellicht de mogelijkheden voor een in-company training of eigen cursus dag? Neem dan contact met ons op.