Skip to main content

Opleiding: Veilig werken met een bosmaaier

Dag opleiding - € 175,- Excl BTW

Inhoud van deze opleiding

Veilig werken met een bosmaaier – Wanneer je met een bosmaaier werkt, is het naast de juiste ervaring van belang om dit gecertificeerd te doen. Een bosmaaier bevat draaiende delen, tijdens het werk kun je te maken krijgen met wegslingerend materiaal. Andere gevaren zijn, lawaai, trillingen en lichamelijke belasting. Tijdens deze cursus laten wij je zien hoe je zo goed mogelijk met deze onderdelen omgaat.

De cursus duurt 1 dag: we beginnen om 8:00 uur met een deel theorie. Na de lunch gaan we in de praktijk oefenen. Rond 16:00 uur is de cursus voorbij en hoor je van onze instructeur of je geslaagd bent.

In principe zit er geen einddatum op dit diploma. Echter adviseren wij eens in de 5 jaar een opfriscursus van één dag te volgen. Voor de lunch wordt uiteraard gezorgd, heb jij een bepaalde allergie? Laat dit weten bij je aanmelding, dan zorgen wij voor een alternatief.

Meld je hier aan voor deze opleiding

Bekijk de beschikbare data

Eerst volgende opleiding: Veilig werken met de bosmaaier

Dagopleiding
P.C. Staalweg 70, 3721 TJ Bilthoven
14/01/2020
11/02/2020
Direct inschrijven

Benieuwd naar andere beschikbare data, of wellicht de mogelijkheden voor een in-company training of eigen cursus dag? Neem dan contact met ons op.