Skip to main content

Opleiding: Verkeersregelaar

Dag opleiding - € 499,- Excl BTW

Inhoud van deze opleiding

Verkeersregelaar – Werk jij graag in de buitenlucht en is verkeer helemaal jouw ding? Meld je dan aan voor de opleiding tot verkeersregelaar. Je krijgt een 3-daagse cursus waarin we beginnen met een theoriedag van 8:00 tot 16:00 uur. Tijdens deze dag krijg je alle informatie en diverse situaties geschetst die voorkomen in de praktijk.

De 2e dag gaan we de praktijk in. Je gaat samen met onze instructeur en andere cursisten werken op een kruising in de regio. Deze dag duurt van 8:00 tot 16:00 uur.

De derde en laatste dag start ook om 8:00 uur. In de ochtend wordt geoefend en vanaf 13:00 uur nemen we het examen af in de praktijk. Samen met onze instructeur en iemand van de politie kijken we of je voldoende weet om het diploma in ontvangst te mogen nemen. Rond 16:00 uur weten we of jij geslaagd bent.

Je diploma is 5 jaar geldig en na deze periode is het mogelijk om een opfriscursus van een halve dag te volgen voor een verlenging van 5 jaar.
Voor de lunch wordt uiteraard gezorgd. Heb jij een bepaalde allergie? Laat dit weten bij je aanmelding, dan zorgen wij voor een alternatief.

Meld je hier aan voor deze opleiding

Bekijk de beschikbare data

Eerstvolgende opleiding: Verkeersregelaar

3 daagse opleiding
P.C. Staalweg 70, 3721 TJ Bilthoven
N.O.T.K.
Direct inschrijven

Benieuwd naar andere beschikbare data, of wellicht de mogelijkheden voor een in-company training of eigen cursus dag? Neem dan contact met ons op.